Oferta de mai jos a fost valabilă pentru anul 2012. În acest moment lucrăm pentru actualizarea și programarea cursurilor pentru anul 2013. Imediat ce acestea vor fi definitivate, vom actualiza această pagină. Vă rugăm să reveniți!

 

Cui se adreseaza cursurile ?

Medicilor de laborator, microbiologilor, biologilor, biochimistilor si chimistilor din cadrul laboratoarelor de analize medicale publice si private, umane si veterinare, din directiile de sanatate publica judetene, Institutul National de Sanatate Publica si Centrelor Regionale de Sanatate Publica, directiile sanitar veterinare, laboratoarelor medicale din unitati sanitare apartinând altor ministere cu retea sanitara proprie


Înscrieri

Se fac în ordinea cronologica a primirii Formularului de înscriere completat împreuna cu copia dupa OP-ul vizat de banca sau mandatul postal. Formularul se poate descarca de mai sus.Formularul si copia dupa documentul de plata vor fi trimise prin fax la numarul 021 3069307 sau scanate prin email la adresa training@cantacuzino.ro .

Taxa de participare se plateste anticipat în contul IBAN RO07 RNCB 0076 0294 2086 0087deschis la BCR Sucursala sector 5. La valoarea indicata in Programul de cursuri se adauga TVA 24%. Se specifica „Taxa curs”. C.I.F. RO15203810 . Cei care solicita factura vor completa pe formularul de înscriere datele firmei. Informatii despre locuri disponibile, la tel. 021 3069 270 sau mobil 0784 234 601


Credite EMC

Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor din România si Ordinul Biologilor, Biochimistilor si Chimistilor din Sistemul Sanitar din România cu ore Educatie Medicala Continua. La finalul cursului se elibereaza Certificat de Absolvire.

Se asigura suport de curs, masa de prânz, coffee-break-uri.

Politica de discount-uri

Pentru înscrierea la cel putin doua cursuri se acorda o reducere de 20% a taxei pentru al doilea curs si de 50% pentru al treilea si urmatoarele.Pentru doi sau mai multi participanti din acelasi laborator, institutie sau firma la acelasi curs se acorda o reducere de 10% fiecarui participant suplimentar.

Cursurile sunt organizate în Centrul de Învatamânt si Documentare „Jacques Monod” din I.N.C.D.M.I. „Cantacuzino”, corp D, etaj 1., Splaiul Independentei 103, sector 5, 050096 Bucuresti.Centrul dispune de Sala de curs 60 locuri si sala de lucrari practice si demonstratii, dotate cu mijloace de prezentare (computer si videoproiector, flipchart, ecran TV, DVD), acces internet, sala pentru pauza de cafea si prânz.

Mijloace de transport: Metrou statia Eroilor sau statia Izvor. Autobuze 104, 123.